GTKB Kft

Magyar (HU)English (United Kingdom)Russian
A biztonságos és környezetbarát közlekedés szolgálatában
Cégünk küldetésének tekinti vevőink minőségi és gyors kiszolgálását. Felelős vállalatként célunk, hogy a biztonságos és környezetbarát vasúti közlekedést szolgáló termékeinkkel ugyanúgy helyt álljunk a XXI. században is, miként tesszük ezt már az 1950-es indulás óta – több, mint hatvan éve.

Cikkek

Minőségpolitika

A GTKB Ganz Transelektro Közlekedési Berendezéseket Gyártó Kft. hazánkban és a világ számos országában hagyományos szállító az erősáramú közlekedési berendezések és alkatrészek terén. A GTKB Kft. alapvető szándéka, hogy megfelelő minőségű, megbízható és innovatív terméket biztosítson megrendelői számára. A komplex és egymástól sok esetben különböző problémák megoldása folyamatos kihívás szakképzett mérnökeink számára. Ezen kihívásokra olyan, az ügyfelek egyedi igényeihez szabott megoldásokkal adnak választ, mely a magyar mérnöki munka régi keletű jó hírét őrzi és fejleszti.
A GTKB Kft. elsődleges feladata, hogy:
  • Termékeit a megrendelői igények teljes körű figyelembevételével tervezze és gyártsa,
  • Tevékenységének állandó javításával törekedjen az egyre magasabb szintű minőség elérésére,
  • Valamennyi munkatársa részt vegyen a folyamatos minőségjavításban.
 
A GTKB Kft. törekszik a korrekt, minden érintett fél számára előnyös üzleti kapcsolatok elmélyítésére, erős piaci pozíciót épít, dolgozóinak alkotási lehetőséget biztosít.
Az ügyfeleink által felhasznált termékeink és a részükre végzett szolgáltatásaink minőségi jellemzőivel kapcsolatos igények kielégítése a vonatkozó jogszabályok és a hatósági határozatok követelményeinek betartása mellett zajlik. Ezen követelmények kielégítése érdekében alakította ki és alkalmazza a GTKB Kft. a termékei és szolgáltatásai minőségét befolyásoló folyamataihoz az ISO 9001:2000 szabványnak megfelelő Irányítási rendszerét.
A termékek és szolgáltatások mindenkori megfelelő minőségének biztosítása érdekében a GTKB Kft. elkötelezte magát a Minőségirányítási Rendszer követelményeinek betartására, valamint az irányítási rendszer folyamatos tökéletesítésére.
A minőségirányítás a vállalat minden szintjének feladata és felelőssége. A Vezetők minőség iránti elkötelezettségét példamutatásuk, a minőségjavító tevékenység irányításában vállalt tudatos szerepük hitelesíti.
A termékek és szolgáltatások minőségének javítása érdekében minőségjavító célokat tűzünk ki, melyeknek megvalósulását a kidolgozott program szerint ellenőrizzük. A GTKB Kft. biztosítja, hogy minden munkatársa megismerje a vállalat minőségpolitikáját, valamint a Minőségirányítási rendszer alapvető céljait, felépítését, megvalósításának módszereit, az ISO 9001:2000 szabvány által meghatározott elvárásokat.
A GTKB Kft. beszállítóit és megbízóit bevonja a minőségfejlesztésbe, a minőségcélok elérésének megvalósításába.
 
Céljaink:
  • A Vevők elégedettségének növelése fejlett, jó minőségű termékek előállítása révén,
  • A nemmegfelelőségek számának csökkentése a megelőzés elvének alkalmazásával,
  • A minőségi gyártás folyamatos fenntartása